torsdag 19 maj 2011

Morrhoppan

På sommarbesök i Sverige återupptog jag genast den gamla trevliga ovanan att besöka Löddeköpinge på tisdagskvällarna. Där träffas då alla mer eller mindre fordonstokiga människor och djur. Senaste tisdagen hade jag turen att bli påsprungen av redaktören för svenska Morrisposten, herr Bertil Persson från Flädie, som berättade att han fortfarande har den Morris Traveller kvar han köpte av mig för sisådär 35 år sedan. Jag blev naturligtvis glatt överraskad.







Fortsättningsvis, med jämna eller ojämna mellanrum, kommer här lite nya inlägg om diverse udda fordon jag ägt, brukat och mestadels älskat under mitt brokiga liv och som skänkt mig många trevliga upplevelser. Detta förhoppningsvis till allmän förströelse i väntan på fortsatta äventyr i Karibien till hösten. De som inte är intresserade slipper läsa.

Trevlig Sommar!

2 kommentarer:

Anonym sa...

Härligt att bloggen fortsätter även när ni är hemma, från en som gillar både båtar, bilar och resor!

Trevlig sommar önskar

Leif Jonsson

Anonym sa...

En underbar blogg!
Såsom tidig ägare till MGA, MB 190 SL, Jaguar XJ6Coupe m.fl. är det roligt att läsa om dina gamla bilar.
Och eftersom vi seglade 96-97 i Med och därefter 3 år i VI i ungefär samma vatten är det givetvis mycket kul att läsa om era äventyr där. Fortsatt lycka på haven. Skall f.ö. nu om 2 veckor börja hemsegling från Almerimar till Hbg med en nyinköpt Beneteau 473.... Galenskapen fortlever......

Göran Lindborg, Helsingborg